Ölmeden Önce İzlenmesi Gereken 5 Anime!


Bugün sizlerle ölmeden önce mutlaka izlenmesi gerektiğini düşündüğümüz 5 adet anime paylaşacağız. Herhangi bir sıralamaya tâbii tutmadan bu animelerin neler olduğuna bir göz atalım.


 Death Note Logo Ölmeden Önce İzlenmesi Gereken 5 Anime!
Konusu ; Animemizin baş karakteri Yagami Light. Yagami, derslerinde oldukça başarılı bir lise öğrencisi. Bir gün okuldan çıktıktan sonra yerde bir defter buluyor. Defterin üzerinde ”Death Note” (Ölüm Defteri) yazıyor. Bu ölüm defteri tamamen ölüm meleğinin can sıkıntısından dolayı Dünya’ya düşmüş gibi gösteriliyor. Yagami, defteri açtığında kuralları okumaya başlayarak mükemmel bir sır perdesini aralıyor. Artık o deftere kimin ismini yazarsa o kişinin ölümü gerçekleşecek. Yagami Light, kendine Kira lakabını vererek kendisini yeni tanrı ilan ediyor. Yaşadığı yerdeki tüm suçluları tek tek listeleyerek hepsinin ölmesine sebep oluyor. Daha sonra polisler Yagami Light yani Kira’yı farkettiğinde onun peşine düşüyorlar ve olaylar gelişiyor.



Avatar shb Ölmeden Önce İzlenmesi Gereken 5 Anime!
Konusu ; Animemizin ana karakteri 12 yaşındaki (Buz dağında 100 yıl donarak kaldığını hesaba katarsak 112 yaşındaki) Avatar Aang. Aang yaşlı hava keşişlerinden kendisinin avatar olduğunu öğreniyor. Bir avatarın en önemli özelliği 4 ana elementide bükebiliyor olmasıdır. Aang’in ateş ulusunun zalimliğini durdurabilmek için başından geçen maceralar anlatılıyor.


helsing Ölmeden Önce İzlenmesi Gereken 5 Anime!
Konusu ;  Helsing, küçük ayrıntılarla tarihi ve mitolojik olaylara gönderme yapan görsel açıdan oldukça başarılı bir animedir. Vampirler ve çeşitli mitolojik yaratıkların başından geçen maceralardan oluşur.


800px Naruto logo.svg  Ölmeden Önce İzlenmesi Gereken 5 Anime!
Konusu ; Naruto, içine hapsedilmiş olan Kyubii yüzünden tüm halk tarafından itilmiş bir çocuktur. Tek amacı ninja akademisini bitirip Hokage olmaktır. İçindeki kyubii’nin gücünü gün geçtikçe öğrenecek ve karşı konulmaz bir ninja olacaktır.


onepiece Ölmeden Önce İzlenmesi Gereken 5 Anime!
 Konusu ; Animemizin ana karakteri, Monkey D. Luffy. Şeytan meyvesi yiyerek doğaüstü güçler kazanmış 17 yaşındaki bir gencin maceralarını konu alır.

0 yorum:

Copyright © 2013 - 2014 Tekno Hour. Blogger tarafından desteklenmektedir.