Transformice Hile Polye Şaman Hack Hilesi 8 Ocak 2014


Transformice Hile Polye Şaman Hack Hilesi 8 Ocak 2014 - YENİ - Videolu 

Transformice oyunu için en güncel hilelere ulaştırma amacımız kapsamında yeni bir şaman hile botu ekliyoruz..

Videolu anlatımda olucak 

KULLANIM 

Transformice exe den hesabınıza girin

Hileyi çalıştırıp 

Sırasıyala Ativar1 ve Ativar2 butonlarını aktif edip

Oyununuzda deneyiniz



VİDEOLU ANLATIM 
 



HİLE

RARPASS
www.siberyazilar.com

4 yorum:

  1. Google’ın verdiği bilgiye göre, bu yıl hayatını kaybeden eski Güney Afrika Devlet Başkanı Nelson Mandela ile sinema oyuncusu Paul Walker, arananlar listesinin ilk iki sırasında yer aldı.
    Google Zeitgeist 2013 listesinde ilk on arama şöyle:





    “1-Nelson Mandela
    2- Paul Walker
    3- iPhone5
    4- Cory Monteith
    5- “Harlem Shake” dansı
    6- Boston Maratonu bombalı saldırısı
    7- “Kraliyet Bebeği”
    8- Samsung Galaxy S4
    9- Play Station 4
    10- Savaş tehditleriyle öne çıkan Kuzey Kore.”

    YanıtlaSil
  2. Güney Kore'de yayın yapan ET News'e göre yeni iPhone'nun bugüne dek yapılan en ince iPhone olacağı belirtildi.

    Yeni IPhone 7.6 mm inceliğinde 6 mm ebatında olarak tasarlandı. IPhone 6 değil iPhone Air ismiyle satışa sunulacağı da belirtilenler arasında yer alıyor.

    5 inç ekrana sahip olması beklenen cihazın eylül ayında tanıtılması planlanıyor.

    YanıtlaSil
  3. Apple, tek kişilik fotoğraf teknolojisi SnappyLabs’ı satın aldı. SnappyLabs’ın yapımcısı olduğu SnappyCam, iPhone’lar için hızlı şekilde fotoğraf çeken kamera uygulaması olarak iTunes üzerinden kullanıcılara sunuluyordu. Şirketin ve uygulamanın arkasındaki adam Down Onder elektrik mühendisi John Papandriopoulos, iPhone kameraları için bir uygulama geliştirdi. Bu uygulama ile iPhone telefonlar, tek bir saniyede 20 ila 30 arasında tam çözünürlüklü çekim yapabiliyordu. Ancak SnappyCam uygulaması App Store’dan kaldırıldı. Cumartesi günü yayınlanan bir raporda, Apple’ın SnappyLabs şirketini satın aldığı söylendi. Ayrıca aynı raporda, diğer büyük teknoloji şirketlerinin de bu şirketin peşinde olduğu belirtildi. Apple henüz bu şirketi aldığını resmen doğrulamadı ancak, eğer haber doğru çıkarsa, iPhone 6’da SnappyCam uygulamasını yerleşik olarak görebiliriz.

    YanıtlaSil
  4. Gizli tutulan bilgisayarların tümünde zararlı yazılım bulundu. Şirket, müşteri verilerinden hiçbirinin risk altında olmadığını açıkladı.

    Microsoft bugün, Mac yazılım işleri ünitesinde bulunan belirlenemeyen sayıda bilgisayarın zararlı yazılımsan etkilendiğini bildirdi. Şirket, etkilenen PC sayısının ufak olduğunu fakat müşteri verilerinin risk altında olduğuna dair hiçbir gösterge bulunmadığını söyledi.

    McAfee tarafından bir araya getirilen, zararlı yazılımlar hakkındaki son raporda bildirilen saldırıların sayısının artmakta olduğuna işaret ediliyor. McAfee, son çeyrekte parola çalmak amacıyla üretilen truva atı sayısının yaklaşık yüzde 72 oranında yükseldiğini bildirmişti.

    Hatırlanacağı üzere geçen hafta da Apple, bilinmeyen sayıda Mac bilgisayarının risk altında olduğunu fakat Apple’dan herhangi bir verinin ayrıldığına dair bir delilin bulunmadığını söylemişti. Bunu "Apple da Hacklendi" başlıklı haberimizde yazmıştık. Zararlı yazılım, iPhone geliştiricilerini hedefleyen bir siteye bağlıydı. Facebook’ta ve muhtemelen diğer şirketlerde çalışanlara ait onlarca bilgisayarlar saldırıya uğramıştır.

    Bu olayların yaşandığı sırada New York Times, Wall Street Journal ve Washington Post, saldıran kişilerin aynı zamanda, çalışanların bilgisayarlarını da hedeflendiğini açığa vurdu.

    YanıtlaSil

Copyright © 2013 - 2014 Tekno Hour. Blogger tarafından desteklenmektedir.